Opis projektu
Nasza ostatnia realizacja z pewnością przypadnie do gustu miłośnikom serów:) Chcielibyśmy Was zapoznać z nową stroną stworzoną we współpracy z polskim producentem serów.
Firmę SEROVIA tworzy zespół pasjonatów, którzy wykorzystują doskonałe receptury i kompozycje, aby wytworzyć niepowtarzalne sery o wyjątkowych smakach. Sery SEROVIA zachwycają kompozycją smaku i zapachu, a towarzyszące im nuty, dopełniają dzieła i stanowią o ich niepowtarzalności.
Na stronie, znajdziecie także ciekawe przepisy z wykorzystaniem produktów Serovii.
Tworząc stronę internetową wykorzystaliśmy dotychczasową kolorystykę i wizerunek Firmy. Klienci mogą szybko i łatwo znaleźć potrzebne informacje o produktach, firmie czy kontakcie – strona jest przejrzysta i intuicyjna w obsłudze, również w angielskiej wersji językowej. Posiada wersję responsywną – dostosowuje się do urządzeń mobilnych, dzięki czemu klienci mogą z niej korzystać na smartfonach i tabletach. Przekierowania do mediów społecznościowych, Pozwoli Wam na bliższe zapoznanie z produktami Serovii.
Sery SEROVIA® produkowane są wyłącznie z polskiego mleka pochodzącego z własnego skupu. Stali dostawcy z okolicznych gospodarstw oraz wysoki standard kontroli dostarczanego mleka, są kluczem do utrzymania stałego poziomu jakości i smaku. Producent oferuje również sery bez laktozy, o wysokiej zawartości wapnia. Produkty są jak najbardziej naturalne, bez sztucznych dodatków i konserwantów. Są wędzone, swój zapach i smak zawdzięczają wyłącznie naturalnemu procesowi wędzenia dymem z drewna olchowego oraz bukowego – co nadaje serom niepowtarzalny aromat.
SEROVIA® rozwija ofertę, wprowadzając kolejne sery. Na uwagę zasługuje MOZZARELLA, ser niedojrzewający typu włoskiego o delikatnym mlecznym smaku. Serowarzy Serovii wykazali się mistrzowskim wyczuciem i idealnie skomponowali włoski smak z polskim akcentem, jakim jest wykorzystanie do produkcji wyłącznie polskiego mleka z własnego skupu. Kluczem tej mozzarelli, oprócz smaku, jest jej struktura, która zapewnia jej odpowiednią rozciągliwość i topliwość podczas obróbki cieplnej.
Warto nadmienić, że ser dojrzewający typu szwajcarskiego, Serovia #2, zdobył prestiżowy złoty medal „Good Cheese” w kategorii: Ser na kanapkę. – Gratulujemy